Adana’da Uluslararası Dağ Bisikleti'nde zirve Rusya'nın

ADANA Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışmaları, kadın ve erkeklerde 5 ülkeden toplam 39 sporcunun katılımıyla yapıldı, kadınlarda Rusya’dan Anna Konovalova, erkeklerde ise yine Rusya'dan İvan Smırnov birinci oldu. Sarıçam...

08 Mart 2015 Pazar 13:53
Adana’da Uluslararası Dağ Bisikleti'nde zirve Rusya'nın






ADANA Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışmaları, kadın ve erkeklerde 5 ülkeden toplam 39 sporcunun katılımıyla yapıldı, kadınlarda Rusya’dan Anna Konovalova, erkeklerde ise yine Rusya'dan İvan Smırnov birinci oldu.
Sarıçam İlçesi Çukurova Üniversitesi arkasındaki Sofulu mevkisindeki 4 kilometrelik parkurda gerçekleştirilen yarışmaya Türkiye’nin yanı sıra Rusya, Lüksemburg, Gürcistan ve İsrail’dan sporcular katıldı.
Kadınlarda 24 kilometrede düzenlenen yarışta birinciliği 1 saat 20 dakika 25 saniye ile Rusya’dan Anna Konovalova, ikinciliği 1 saat 27 dakika 43 saniye ile aynı ülkeden Valeria Pınovarova, üçüncülüğü ise 1 saat 30 dakika ile Türkiye’den Bolkarlar Eko Turizm Spor Kulübü’nden Hale Cengiz elde etti.
Erkeklerde 32 kilometrede yapılan yarışta birinciliği 1 saat 28 dakika 12 saniye ile Rusya’dan İvan Smirnov, ikinciliği 1 saat 31 dakika ve 13 saniye ile Lüksemburg’dan Christian Halmig, üçüncülüğü ise 1 saat 31 dakika 45 saniye ile Rusya’dan Evgenli Pechenin kazandı.
Dereceye girenlere madalya ve diğer ödüllerini, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Uluslar arası Bisiklet Birliği (UCİ) Komiseri Hırvatistanlı Robert Gelo, Bisiklet Federasyonu Denetleme Kurulu Üyesi Fahri Durmuş, Bisiklet Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Şükrü Aydın, Bisiklet Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ahmet Şahin Ünsal, 112 Ambulans Sorumlusu Medikalist Hatice Erdal verdiler. Kadın ve erkeklerde ilk 10 arasına giren sporculara toplam 3 bin 500 TL para ödülü dağıtıldı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hadi, ''Dünya Kadınlar Günü" nedeniyle kadın sporculara, ambulansta görevli kadınlara ve izleyici olarak etkinlikte bulunan kadınlara karanfil verdi.
HADİ: "ULUSLARARASI YARIŞMALARA TALİBİZ"
Müsabakaları baştan sona kadar izleyen ve ödül veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Adana’da organizasyon konusunda profesyonel bir ekibe sahip olduklarını, ayrıca hava koşullarının iyi olması ve dağ bisikleti için engebeli parkurlara sahip olduklarını belirterek uluslararası organizasyonlara talip olduklarını söyledi.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.