Adanaspor - Adana Demirspor Maçı Soyunma Odaları

Süleyman CÜZDAN/ ADANA,()- PTT 1'inci Lig'de Adanaspor ile Adana Demirspor arasında oynanan Adana Derbisi'ni Adanaspor 2-1 kazanırken, Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, "Harika bir derbi oldu. Adana'ya yakışır bir derbi...

19 Ekim 2014 Pazar 22:17
Adanaspor - Adana Demirspor Maçı Soyunma Odaları






Süleyman CÜZDAN/ ADANA,()- PTT 1'inci Lig'de Adanaspor ile Adana Demirspor arasında oynanan Adana Derbisi'ni Adanaspor 2-1 kazanırken, Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, "Harika bir derbi oldu. Adana'ya yakışır bir derbi oldu. Her iki takım da kazanmayı çok arzuladı. İki takımda sahada çok iyi mücadele etti. Derbi böyle yaşanmalıdır. Oyuncularımı kazandıkları için canı gönülden tebrik ediyorum. Her iki takımada başarılar diliyorum. Her iki takımda bir üst ligi hak ediyor. Tabiki biz bugün kazanarak ligde sıralamadaki yerimiz değiştirmek isteğimizi haftalardır söylüyoruz. Son dört haftadır da bunu puanlara yansıtıyoruz. Oyun olarak zaten güzel oynuyorduk iyi mücadele ediyorduk. Artık puanlara da yansımaya başlayınca sıralamadaki yerimiz yavaş yavaş değişiyor. 4-5 mafta sonra istediğimiz yerde olacağımızı düşünüyorum. Biz oyuncularımaz her zaman inandık. Kötü sonuçlar aldık ancak yılmadık. Çocuklarımızın kalitesi ortada. Çalıştığımız her organizasyonu yerine getirerek kazanan tüm futbolcularımı canı gönülden tebrik ediyorum. Adana Demirspor'a da başarılar diliyorum" dedi.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ise, "Buraya kazanan takımın teknik direktörü olarak oturmayı çok arzu ederdim. Ama nasip değilmiş. Tabi kendimizi, futbolcularımızı ve maçın genelini analiz edeceğiz. Kaybettiğimiz için üzgünüm. Gelen taraftarımızı buradan boynu bükük göndermek istemezdik. Malesef sporun içerisinde bunlar var. Galibiyet mağlubiyet, bunların hepsini olgunlukla karşılamaya çalışacağız, ama mazeret adına söylemiyorum. Maç başındaki pozisyonun ve yediğimiz ikinci golde penaltı pozisyonunu ben gördüm. Diğer pozisyonda izleyen arkadaşlarımdan duyduğumu söylüyorum, topun dışarıdan çevrildiği yönünde. Tabiki bu tür müsabakalarda iki düdük çok önemli. Bazen hayal kırıklığı yaşayabiliyorsunuz. Kendimiz ile ilgili eleştiriyi getireyim. Özellikle yediğimiz ikinci golden sonra rakip yarı saha içinde daha çok görünün bir Adana Demirsspor var. Ama bunun ötesinde de çok fazla pozisyon üretemeyen bir Demirspor var. Söylediğim sorgulama kendi içimizde yapılacak. Doğrusuyla yanlışıyla bizde kendi payımıza düşeni mutlaka alacaz. Adanaspor'u tebrik ediyorum. Ama maçın geneline bakıldığında oyuncularımın vermiş olduğu mücadelenin karşılığının mağlubiyet olmaması gerektiğini düşünüyorum. Malesef bizim takımda sezon başından bu yana gol yemek için 3-5 dakikalık buhranlar yetiyor. Ufakta olsa yapmış olduğu rüzgarı karşılayacak boyutta tecrübeye sahip değiliz. Başaramadık. Başaramıyoruz nasıl oluyorsa. Bu da gol yemek için yetiyor. Bundan dolayı rahatsızlığımı da belirtmek istiyorum. Bunu aşmak adına hem saha içi, hem de psikolojik anlamda çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.