Adanaspor lider Kayserispor'la oynuyor

PTT 1'inci Ligi takımı Adanaspor'un teknik direktörü Eyüp Arın, yarın akşam saat 19.00'da sahalarında Kayserispor'la oynayacakları maça çok iyi hazırlandıklarını söyledi, "Puan alarak rahatlamak istiyoruz"...

28 Nisan 2015 Salı 16:05
Adanaspor lider Kayserispor'la oynuyor






PTT 1'inci Ligi takımı Adanaspor'un teknik direktörü Eyüp Arın, yarın akşam saat 19.00'da sahalarında Kayserispor'la oynayacakları maça çok iyi hazırlandıklarını söyledi, "Puan alarak rahatlamak istiyoruz" dedi.
Lider Kayserispor'un gruplarındaki en iyi takımı olduğunu belirten Eyüp Arın, "Hatta bulunduğu konum itibariyle şampiyon bile diyebiliriz. Son antrenmanı yapıp kampa girdik. Matematiksel olarak daha rahatlamadık. Düşündüğümüz 37 puanı bulup, ondan sonra rahatlayacağız" diye konuştu.
TARAFTARA ÇAĞRI YAPTI
Turuncu beyazlı taraftarlarına da çağrıda bulunan Eyüp Arın, "Takım olarak taraftarlarımızdan son haftada gösterdikleri desteği tekrar istiyoruz. Maçta yanımıda olsunlar ve 90 dakika boyunca desteklesinler. Galibiyet sevincini birlikte yaşayalım" dedi.
4 EKSİK VAR
Osman Yereşen Tesisleri'nde yaptığı son çalışmanın ardından maç saatini beklemeye başlayan turuncu beyazlı takımda sakatlıkları devam eden Olcay, Cem, sarı kart cezalısı Nduka ile kırmızı kart cezalısı Tevfik, zorlu maçta takımdaki yerlerini alamayacak.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.