Afrika Uluslar Kupası'nda Gana ve Fildişi Sahili yarı finalde

İSTANBUL, () - 2015 Afrika Uluslar Kupası'nda Gine'yi 3-0 mağlup eden Gana ile Cezayir'i 3-1 yenen Fildişi Sahili yarı finale yükseldi. Ekvator Ginesi'nde düzenlenen turnuvadaki çeyrek final maçında Gana, 7 ve 61. dakikalarda Christian...

02 Şubat 2015 Pazartesi 00:07
Afrika Uluslar Kupası'nda Gana ve Fildişi Sahili yarı finalde






İSTANBUL, () - 2015 Afrika Uluslar Kupası'nda Gine'yi 3-0 mağlup eden Gana ile Cezayir'i 3-1 yenen Fildişi Sahili yarı finale yükseldi.

Ekvator Ginesi'nde düzenlenen turnuvadaki çeyrek final maçında Gana, 7 ve 61. dakikalarda Christian Atsu ve 44. dakikada Kwesi Appiah'ın golleriyle Gine'yi 3-0 yenerek yarı finale adını yazdırdı. Günün diğer çeyrek final maçında ise Fildişi Sahili, 26 ve 68. dakikalarda Wilfried Bony ve 90+2. dakikada Gervinho'nun golleriyle Cezayir'i 3-1 yendi ve yarı finale yükseldi. Cezayir'in tek golü 51. dakikada El Arbi Hillel Soudani'den geldi.

Yarı finalde 4 Şubat'ta Fildişi Sahili, Demokratik Kongo Cumhuriyeti ile, 5 Şubat'ta da Gana, ev sahibi Ekvator Ginesi ile karşılaşacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.