Agü Spor Fenerrbahçe Karşısında

KAYSERİ,()– AGÜ Spor (Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü) Kadın Basketbol Takımı, Euroleague ilk tur maçlarında B Grubu’nda mücadele edecek, ilk maçında geçtiğimiz yılın finalisti Fenerbahçe’yle...

04 Kasım 2014 Salı 13:06
Agü Spor Fenerrbahçe Karşısında






KAYSERİ,()– AGÜ Spor (Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü) Kadın Basketbol Takımı, Euroleague ilk tur maçlarında B Grubu’nda mücadele edecek, ilk maçında geçtiğimiz yılın finalisti Fenerbahçe’yle yarın saat 19.00’da Kadir Has Spor Salonu’nda oynayacak.
Geçtiğimiz yıl ilk kez katıldığı Euroleague’de sekizli final etabına kalmayı başaran kırmızı beyazlı takım, bu yıl da başarılı olmayı hedefliyor. AGÜ Spor’un B Grubu’nda yer alacağı şampiyonada grup aşamasındaki rakipleri ise BK Brno (Çek.Cum.), Club Baloncesto Avenida (İspanya), Nadezha Orenbug Region (Rusya), Energa Torun (Polonya), Berretta Famila Schio (İtalya), Tango Bourges Basket (Fransa) ve Fenerbahçe (Türkiye) takımları olacak.

FOTOLU
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.