Akhisar Belediyespor Bu Sezon Daha Çok Kart Gördü

TÜRKİYE liglerinin en centilmen takımlarından biri olan Akhisar Belediyespor, 2014-15 sezonuna hırçın başladı. İlk 7 haftada geçen sezon olduğu gibi 13 puan toplayan yeşil siyahlı ekip, sarı ve kırmızı kart sayısında patlama yaptı. Geçen...

30 Ekim 2014 Perşembe 11:57
Akhisar Belediyespor Bu Sezon Daha Çok Kart Gördü






TÜRKİYE liglerinin en centilmen takımlarından biri olan Akhisar Belediyespor, 2014-15 sezonuna hırçın başladı. İlk 7 haftada geçen sezon olduğu gibi 13 puan toplayan yeşil siyahlı ekip, sarı ve kırmızı kart sayısında patlama yaptı. Geçen sezonun ilk 7 maçında hiç kırmızı kart görmeyen Akhisar Belediyespor'da bu sezon aynı periyotta 2 futbolcu kızardı. Yine geçen sezonun ilk 7 haftasında hakemler Akhisarlı futbolculara 10 sarı kart çıkarırken, bu sezon rakam yüzde seksen artışla 18'e yükseldi.
Kart sayısındaki artışı ligin havasına bağlayan Basın Sözcüsü Evren Acar, "Bu sezon maçlarda büyük çekişme yaşanıyor. Geçen sezon ilk 7 haftada takımlar toplam 270 sarı kart görürken, bu sezon aynı periyotta 322 sarı kart çıktı. Buna karşılık 7 maçtaki kırmızı kart sayısı geçen sezon 18 iken, bu sezon 10'a düştü. Bizde ise her iki kategoride de artış var. Özellikle kırmızı kartlar hepimizi üzüyor. Bu konuda hem futbolcularımızın hem de hakemlerin dikkatli olmasında yarar var" dedi.
ÖLÜ TOPLARA DİKKAT
Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü tur maçında 3'üncü Lig temsilcisi Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 120 dakika süren zorlu bir mücadele sonunda yenebilen Akhisar Belediyespor'da gözler hafta sonunda oynanacak Trabzonspor karşılaşmasına çevrildi. Eski takımı karşısında zor bir sınav vermeye hazırlanan teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, öğrencilerini ölü toplar konusunda uyardı. Trabzonspor'un yüksek toplarda ligin en etkili takımlarından biri olduğunu hatırlatan Akçay, özellikle savunma oyuncularının dikkatli olmasını istedi.
KALE ARKASI 15 TL
Akhisar Belediyespor yönetimi, cumartesi günü oynanacak Trabzonspor maçının bilet fiyatlarını açıkladı. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakada biletler kale arkası 15, maraton 16, kapalı alt 20, VIP 30 TL'den satılacak. Yeşil siyahlı ekipte sakat olan Kenan ve cezalı Ahmet Cebe forma giyemeyecek. AEL Kallonis ile Midilli'de yapılan dostluk karşılaşmasında burnu kırılan Douglao, görev verilmesi halinde özel maskeyle sahaya çıkacak.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.