Akhisar Belediyespor - Galatasaray soyunma odaları

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, () CARLOS: İYİ OYNADIK AKHİSAR Belediyespor Teknik Direktörü Roberto Carlos, 2-0 kaybettikleri Galatasaray karşılaşmasının ardından iyi oyunlarının sonucunu alamadıklarını söyledi. Carlos, maç sonrası,...

04 Mayıs 2015 Pazartesi 22:56
Akhisar Belediyespor - Galatasaray soyunma odaları






Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, ()

CARLOS: İYİ OYNADIK
AKHİSAR Belediyespor Teknik Direktörü Roberto Carlos, 2-0 kaybettikleri Galatasaray karşılaşmasının ardından iyi oyunlarının sonucunu alamadıklarını söyledi. Carlos, maç sonrası, "Benim içim rahat. Sergilediğimiz oyun benim açımdan çok iyiydi. Ama Galatasaray gibi bir takıma defans yapamıyorsan, kişisel hatalardan goller yiyorsan yenilgi kaçınılmaz. İlk yarıda çok gol pozisyonu bulduk. İkinci yarı oyunun hakimiyeti bize aitti. Vaz Te ve Bilal iyi pozisyonlara girdi, Güray ve Ahmet Cebe iyi ortalar yaptı ama sonuca gidemedik" diye konuştu.
"Bazı günler vardır 1 kez vurursun gol olur, bazı günlerde de 7 kez vursan gol olmaz" diyen Brezilyalı teknik adam, "Bu maçı 3-0 kazanma şansımız vardı ama iyi oynamakla maç kazanılmıyor. Büyük takımlar rakibin en ufak bir hatasında gol atabiliyorlar. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş'ta oynamayan oyuncular biraz daha kendilerine güvenmelidirler. Kendilerine güvendiklerinde büyük takım, küçük takım farkı olmuyor. Eve üzgün gidiyoruz. Kazanabileceğimiz bir maçı kaybettik. Artık son 5 haftada en iyi şekilde mücadele edip kalan maçları kazanmak istiyoruz. Sezonu 7 veya 8. sırada bitirme ihtimalimiz var" dedi.

HAMZAOĞLU: OYUN DEĞİL SKOR ÖNEMLİ
GALATASARAY Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Akhisar'a karşı iyi oynamayarak kazandıklarının altını çizdi, Süper Lig'de şampiyonluk yarışının son haftaya taşınabileceğini söyledi. Eski takımı Akhisar Belediyespor'u bu sezon ikinci kez mağlup etmenin sevincini yaşayan teknik adam, maçın ardından, "Dün ve önceki gün rakiplerimiz oynadıkları maçları kazandılar. Bizim de mutlak kazanmamız gereken bir maçtı. Topa sahip olduk ama istediğimiz oyunu oynayamadık. Bu saatten sonra iyi oyun ikinci planda kalacak, skorlar ön plana çıkacak. Maça iyi başlayamadık. Oyun bizim sahamızdaydı. Burak'ın golcülüğü öne çıkınca rahatladık. Golden önce Yasin ile Burak kanat değiştirdi. Bu bize golü getirdi" dedi.
Oyuncularının performansından memnun olduğunu söyleyen Hamzaoğlu, "Burak, golcülüğünü ve fırsatçılığını ön plana çıkardı. Maçın başında daha fazla savunma yapsaydı rakip bu kadar üzerimize gelemezdi. O çok özel bir oyuncu" diye konuştu. "Şampiyonluk yarışı son haftalara kadar gidecek belki de son hafta belli olacak" diyen teknik adam, "Zevkli bir lig yaşıyoruz. Hak eden kazansın. Bu gidişatta birşeyleri öngörmek kolay değil. Maçlar kolay kazanılmıyor. Her takım zorlanıyor. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Gülen taraf biz olacağız gibi geliyor bize" açıklamasını yaptı.
Hamzaoğlu, sezonun ilk yarısındaki maçta attıkları gollere çok sevinmesiyle ilgili bir soruya, "Geçtiğimiz maçta Akhisar'a karşı gazetelerde çıkan gol sevincimin resmi bazılarının hoşuna gitmemiş olabilir. O Galatasaray'daki ilk maçımdı. O karşılaşmadan önce Burak'a bazı ikazlarım olmuştu. Gol de bu doğrultuda geldiği için sevindim. 5-10 kişinin tepkisi bütün Akhisar'a mal edilemez. Benim Akhisar'a, Akhisar'ın bana kattıkları bellidir. Hala Akhisar'la sevinip Akhisar'la üzülüyorum" yanıtını verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.