Akhisar Belediyespor galibiyet hasretine son vermek istiyor

EGE'nin Süper Lig'deki iki temsilcisi Akhisar Belediyespor ile Balıkesirspor yarın Manisa 19 Mayıs Stadı'nda kozlarını paylaşacak. Haftaya 18 puanla 11'inci basamakta giren ev sahibi Akhisar Belediyespor saat 19.00'da başlayacak 90 dakikadan...

29 Ocak 2015 Perşembe 13:10
Akhisar Belediyespor galibiyet hasretine son vermek istiyor






EGE'nin Süper Lig'deki iki temsilcisi Akhisar Belediyespor ile Balıkesirspor yarın Manisa 19 Mayıs Stadı'nda kozlarını paylaşacak. Haftaya 18 puanla 11'inci basamakta giren ev sahibi Akhisar Belediyespor saat 19.00'da başlayacak 90 dakikadan 3 puanla ayrılıp 11 maçlık galibiyet hasretine son vermeyi amaçlıyor. 12 puanla son sırada yer almasına rağmen son dönemdeki performansıyla dikkat çeken Balıkesirspor ise derbiden galibiyetle ayrılıp hem kurtuluş yolunda umut tazelemek hem de ilk yarıdaki yenilginin rövanşını almakm istiyor.
Ali Palabıyık'ın yöneteceği maçta Akhisar'da sakatlıkları devam eden İsmail Konuk, Yiğit Gökoğlan ve Ahmet Cebe forma giyemeyecek. Sakat ve cezalı oyuncusu bulunmayan Balıkesirspor'da ise anlaşma sağlanmasına rağmen henüz sözleşme imzalamayan Ermin Zec ve Glumac'ın kadroda yer almayacak. Lig TV'den naklen yayınlanacak karşılaşmada bilet fiyatları kale arkaları 20, maraton tribünü 21, kapalı ve VIP tribünü 25 TL olarak açıklandı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.