Akhisar Belediyespor: "kolay Maçı Zora Soktuk''

AKHİSAR Belediyespor, çok zorlandığı Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü tur müsabakasında 3'üncü Lig 3'üncü Lig takımı Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'u uzatma dakikalarında bulduğu golle 2-1 yenerek gruplara kalırken teknik...

29 Ekim 2014 Çarşamba 12:01
Akhisar Belediyespor:






AKHİSAR Belediyespor, çok zorlandığı Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü tur müsabakasında 3'üncü Lig 3'üncü Lig takımı Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'u uzatma dakikalarında bulduğu golle 2-1 yenerek gruplara kalırken teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, "Kolay maçı zora soktuk" dedi.
Bu tür karşılaşmalarda alt liglerden gelen takımların kendilerini ifade etmek için büyük direnç gösterdiğini dile getiren Akçay, "Biz yakaladığımız fırsatları kaçırınca, rakibin motivasyonu arttı. Ancak zor da olsa kazanmayı başardık" diye konuştu.
Geçen sezon Trabzonspor'u çalıştırırken Akhisar Belediyespor'a 4-2 yenildikleri karşılaşmadan sonra görevinden ayrılan Akçay, cumartesi günü eski takımıyla oynayacakları maçla ilgili olarak da şunları söyledi:
"Trabzonspor, sezon başında kadrosunu büyük ölçüde yenilemesine rağmen her geçen hafta oturmuş bir takım olma yolunda ilerliyor. Güçlü bir rakiple karşılaşacağız. Ev sahibi takım olarak seyir zevki yüksek, centilmence bir mücadele olması için elimizden geleni yapacağız."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.