Akhisar Belediyespor Son 3 Maçta Puana Hasret

SPOR Toto Süper Lig'de sezona iyi bir başlangıç yapan Akhisar Belediyespor, dördüncü haftadaki Fenerbahçe galibiyeti ardından düşüşe geçti. Son şampiyon Fenerbahçe'yi 2-0 yenen Akhisar Belediyespor, ligde ilk 4 haftayı...

08 Kasım 2014 Cumartesi 14:34
Akhisar Belediyespor Son 3 Maçta Puana Hasret






SPOR Toto Süper Lig'de sezona iyi bir başlangıç yapan Akhisar Belediyespor, dördüncü haftadaki Fenerbahçe galibiyeti ardından düşüşe geçti.
Son şampiyon Fenerbahçe'yi 2-0 yenen Akhisar Belediyespor, ligde ilk 4 haftayı 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 10 puanla lider tamamladı. Sezonun ilk mağlubiyetini beşinci haftada İstanbul Başakşehir deplasmanında, 4-0'lık sonuçla alan yeşil siyahlı ekip son 5 maçta yokları oynadı. Akhisar Belediyespor, Fenerbahçe randevusundan sonra 5 karşılaşmada 1 galibiyet, 1 beraberlik, 3 yenilgi aldı. Akhisar Belediyespor bu periyotta 4 puanla yetindi.
Ligde son olarak Gaziantepspor'a deplasmanda 1-0 yenilen Akhisar Belediyespor, son 3 deplasmandan puansız ayrıldı. Akhisar Belediyespor deplasmanda üst üste İstanbul Başakşehir, Kardemir Karabükspor ve Gaziantepspor'a yenildi. Gaziantepspor karşısında istediklerini sahaya yansıtamadıklarını söyleyen teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, "İç sahada iyi oynayan bir rakibe konuk olduk. Kayıpları telafi edeceğiz" şeklinde konuştu. Yeşil siyahlılarda Güray, cezalı duruma düştü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.