AKHİSAR BELEDİYESPOR: "TEDİRGİN DEĞİLİZ"

DEPLASMANDA Beşiktaş'a 3-1 mağlup olan Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, 17 puanda kalmalarının kendilerini tedirgin etmediğini söyledi. "Sonuç itibariyle kümede kalmaya çalışan bir takımız"...

22 Aralık 2014 Pazartesi 16:18
AKHİSAR BELEDİYESPOR:






DEPLASMANDA Beşiktaş'a 3-1 mağlup olan Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, 17 puanda kalmalarının kendilerini tedirgin etmediğini söyledi.
"Sonuç itibariyle kümede kalmaya çalışan bir takımız" diyen Akçay, "Beşiktaş karşılaşmasında rakibin tecrübesi ve temposu dışında sonucu belirleyen başka faktörler de vardı" sözleriyle saha dışı güçlere gönderme yaptı. "Başka faktörler" saptamasınının kısır döngü içine girmiş futbolumuzla ilgili olduğunu ifade den Akçay, "Bunları konuşmak, yarar getirmez" diye konuştu. İlk yarının son üç maçından 4-6 arası puan almayı hedeflediklerini sözlerine ekleyen Mustafa Reşit Akçay, şöyle devam etti:
"Strese girmenin gereği yok. Gücümüzü biliyoruz. Sezon başında medya ve bazı çevreler tarafından abartıldığı gibi hedefimiz üst sıralar değil, ligde kalıcı olmaktı. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz."
BÜYÜKA'DAN AL HABERİ
Akhisar Belediyespor'da sezon başından bu yana sergilediği başarılı performansla dikkat çeken sol kanat oyuncusu Güray Vural'ın ara transferde Galatasaray'a gideceği öne sürüldü. Lig TV'deki Maraton programında konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Şansal Büyüka, "Duyum değil, çok ciddi bir yerden haber aldım. Güray'ın ismi Galatasaray için geçiyor" dedi. Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun Denizlispor ve Akhisar Belediyespor'dan oyuncusu olan 26 yaşındaki futbolcu, Fatih Terim tarafından Çek Cumhuriyeti ve Letonya maçları için A Milli Takım'a çağırılmıştı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.