Akhisar Belediyespor-trabzonspor Maçından Notlar

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR/MANİSA,()- AKHİSAR Belediyespor teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, maçta eski takımına rakip oldu. Karadeniz temsilcisiyle Süper Lig'de oynadığı 4 karşılaşmada 3 galibiyet elde eden Akhisar Belediyespor, geçen...

01 Kasım 2014 Cumartesi 19:06
Akhisar Belediyespor-trabzonspor Maçından Notlar






Mehmed Hakkı ÖZBAYIR/MANİSA,()- AKHİSAR Belediyespor teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, maçta eski takımına rakip oldu. Karadeniz temsilcisiyle Süper Lig'de oynadığı 4 karşılaşmada 3 galibiyet elde eden Akhisar Belediyespor, geçen sezon Akçay'ın çalıştırdığı bordo mavilileri 3-0 ve 4-2'lik skorlarla mağlup etti.

Süper Lig'de beklediği çıkışı bir türlü yapamayan Trabzonspor'da teknik direktör Vahid Halilhodzic, ilk 11'de 7 değişiklik birden yaptı. Tecrübeli teknik adam, 4-4 biten Gaziantepspor maçından farklı olarak Sefa, Constant, Soner, Serdar, Yatabare ile kadro dışı kalan Zeki ve Mustafa Yumlu'nun yerine, Cardozo, Mehmet Ekici, Mustafa Akbaş, Majeed, Yusuf, Salih ve Musa'yı oynattı.

Yeşil-siyahlılarda Mustafa Reşit Akçay, geçen hafta Karabükspor'a deplasmanda uzatma dakikalarında yediği golle yenilen kadroda değişiklik yapmadan takımını sahaya sürdü. Akhisar Belediyespor'da ülkemizde 3 sezon Trabzonspor forması giyen Zokora ilk 11'deydi. Eski Trabzonsporlu Çağlar maça yedek kulübesinde başladı, Kadir ise kadroda yoktu.


Manisa 19 Mayıs Stadı'nda tribünler bu sezon diğer maçlarda da olduğu gibi boş kaldı. Mücadeleyi az sayıda Akhisar Belediyespor taraftarı izledi. Trabzonsporlular ise Gediz tarafındaki kale arkasında kendilerine ayrılan bölümü büyük oranda doldurdu.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.