Akhisar Belediyespor-trabzonspor Soyunma Odaları

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR/ MANİSA, () - AKHİSAR Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, 1-1 biten maçın ardından, "Trabzonspor'la oynuyorsanız yenemiyorsanız yenilmeyeceksiniz" dedi. Eski takımına rakip olan Mustafa...

01 Kasım 2014 Cumartesi 21:38
Akhisar Belediyespor-trabzonspor Soyunma Odaları






Mehmed Hakkı ÖZBAYIR/ MANİSA, () - AKHİSAR Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, 1-1 biten maçın ardından, "Trabzonspor'la oynuyorsanız yenemiyorsanız yenilmeyeceksiniz" dedi.
Eski takımına rakip olan Mustafa Reşit Akçay, "Savunmamızı önde kurduk. Oyunu forse etmek istiyorduk. Waris ve Yusuf'un hücum yollarını kapatmayı hedefledik. Bunları da başardık. Ama gol pozisyonunu rakibe biz hazırladık. Karşılaşmadan beraberlikle ayrıldık" dedi. 
Ligde 8 maçta 9 gole ulaşarak gol krallığı yarışındaki yerini sağlamlaştıran Gekas'a haftanın 1 günü fazladan izin verdiklerini söyleyen Akçay, "Gekas'la takımın kimyası uyuyor. Oyun planımızı tamamen onun özelliklerine göre kuruyoruz. Onun sihrini de vereyim. Rakipten uzaklaşarak oynuyor. Yumuşak ve etkili bir vuruş tekniği var. Bilal'le saha içinde çok iyi ikili ilişki sağlıyorlar. Güray'la da oyunda iyi anlaşıyorlar. O bizi taşıyor biz de onu" açıklamasını yaptı.
HALİLHODZİC: BERABERLİKTEN BIKTIM
Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, Akhisar Belediyespor maçı sonrası beraberliklerden bıktığını söyledi. Halilhodzic, çok zor bir maç oynadıklarını belirterek, "Burada kazanmanın zor olduğunu biliyorduk. Bilal ve Gekas'ın etkinliğinin farkındaydık. Ama ne yazık ki golü yedikten sonra top oynamaya başladık. Beraberliği yakaladık. İkinci yarı oyuna hakimdik. Birçok fırsat harcadık. Maalesef son vuruşlarda çok aceleci davranıyoruz. Kazanmaya gelmiştik. Üzgünüm" dedi.
Takımının ligdeki durumunu da değerlendiren deneyimli teknik adam, "Biz üç aydır birlikte çalışıyoruz. Daha iyi olmak istiyoruz. Ligde 6 maçtan beraberlikle ayrıldık. Bu maçların tümünü kazanabilirdik. Artık galibiyetlere başlamamız lazım çünkü artık beraberlikler bıktırıcı hale geldi" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.