Akhisar Belediyespor'da Bilal-gekas Gol Ortaklığı

SPOR Toto Süper Lig'de 14 puanla 3'üncü sırada yer alan Akhisar Belediyespor'un attığı 12 golün 9'una Gekas imza koyarken Bilal ise Yunanlı oyuncunun gollerinin 5'inde asisti yapan isim oldu. Yeşil siyahlıların süper golcüsü,...

04 Kasım 2014 Salı 13:17
Akhisar Belediyespor'da Bilal-gekas Gol Ortaklığı






SPOR Toto Süper Lig'de 14 puanla 3'üncü sırada yer alan Akhisar Belediyespor'un attığı 12 golün 9'una Gekas imza koyarken Bilal ise Yunanlı oyuncunun gollerinin 5'inde asisti yapan isim oldu.
Yeşil siyahlıların süper golcüsü, 8 haftalık performansıyla 6 gollü Torku Konyaspor, 7 gol atan Sivasspor, 8'er golü bulunan Balıkesirspor ve Çaykur Rizespor'u tek başına solladı, Gençlerbirliği ve Kayseri Erciyesspor'la da seşit sayıda gol attı.
Yunan futbolcuyla aynı dile konuşmamalarına rağmen çok iyi iletişim kurduklarını söyleyen Bilal, "Gekas tek sezonluk aranın ardından aramıza katıldı. Birbirimizi iyi tanıyoruz ve sahada iletişim içindeyiz. Golü kokluyor ve asistlerimi iyi değerlendiriyor" dedi.
Akhisar Belediyespor'daki performansıyla yeniden A Milli Takım'a seçilen Bilal, "Son 3 sezonda büyük gelişme kaydettik. Adeta kolej takımı havasında örnek bir kulüp olduk" diye konuştu.
KRAL'A ÖZEL İZİN
Akhisar Belediyespor'un gol krallığı yarışında sezon başından bu yana zirveyi bırakmayan yıldızı Gekas, haftanın 1 günü fazladan izin yapıyor. Tek antrenman olan günlerde teknik heyetten özel izinli olan Yunan futbolcu, tatilini ailesiyle birlikte İzmir ve çevresinde dolaşarak geçiriyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.