Akhisar Belediyespor'da Kenan Şoku

SPOR Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'yi yenerek zirvedeki yerini koruyan Akhisar Belediyespor'da Kenan Özer'in sakatlığı teknik heyetin keyfini kaçırırken Saidi'nin iyileştiği açıklandı. Fenerbahçe maçının 66'ncı dakikasında sakatlanarak...

01 Ekim 2014 Çarşamba 16:08
Akhisar Belediyespor'da Kenan Şoku






SPOR Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'yi yenerek zirvedeki yerini koruyan Akhisar Belediyespor'da Kenan Özer'in sakatlığı teknik heyetin keyfini kaçırırken Saidi'nin iyileştiği açıklandı.
Fenerbahçe maçının 66'ncı dakikasında sakatlanarak yerini Kerim'e bırakmak zorunda kalan orta saha oyuncusunun kasığında yırtık tespit edildi. Kenan'ın 4 hafta forma giyemeyeceği bildirildi.
SAİDİ'DEN İYİLEŞTİ
Bu arada Burundili kanat oyuncusu Saidi'nin takımla çalışmalara başlaması teselli oldu. Ligde İstanbul Başakşehir'e konuk olacak yeşil siyahlı takımın Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, "Rakibin 4 beraberliği var, ilk galibiyetlerini almak için mücadele edecekler ancak biz rehavete kapılmadan, puan ya da puanlarla İstanbul'dan dönmek istiyoruz" dedi.
BİRİ ATIYOR BİRİ TUTUYOR
İstanbul Başakşehir-Akhisar Belediyespor maçı ligin en skorer ve en az gol yiyen 2 takımını karşı karşıya getirecek. Lider Akhisar Belediyeszpor, attığı 8 golle geride kalan 4 haftada ligin en golcü ekibi konumunda. Başakşehir ise Beşiktaş ve Trabzonspor ile birlikte 2 golle ligin en az gol yiyen takımı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.