Akhisar Belediyespor'da penaltı ve kartlara tepki

AKHİSAR Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'de pazartesi mesaisinde Mersin İdman Yurdu deplasmanında 90+2'nci dakikasında attığı golle 1 puan çıkarırken hakem Özgür Yankaya'nın 55'inci dakikada verdiği penaltı tepkiyle karşılandı. Lehlerine...

21 Nisan 2015 Salı 15:30
Akhisar Belediyespor'da penaltı ve kartlara tepki






AKHİSAR Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'de pazartesi mesaisinde Mersin İdman Yurdu deplasmanında 90+2'nci dakikasında attığı golle 1 puan çıkarırken hakem Özgür Yankaya'nın 55'inci dakikada verdiği penaltı tepkiyle karşılandı.
Lehlerine faul beklerken aleyhlerine penaltı düdüğü çalan hakem Yankaya'nın karara itiraz eden Bilal ve Oğuz'a da sarı kart gösterdiğini söyleyen Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, "Hem haksız penaltı golüne, hem de Bilal'in cezalı durumuna düşmesine üzüldük" diye konuştu.
Sergilenen futbolun kendisini sonuçtan daha fazla mutlu ettiğini dile getiren teknik direktör Roberto Carlos ise penaltı konusunda tereddütü olduğunu söyledi. Penaltıyı Özgür Yankaya'nın değil, dördüncü hakem Özgür Sepin'in verdiğini belirten Carlos, "Söylediğim gibi, ben futboldan memnunum. Mersinli taraftarların alkışı galibiyet kadar önemliydi. Onlara teşekkür ediyorum" dedi. Brezilyalı çalıştırıcı, devre arasında tartıştığı Mersin İdmanyurdu teknik direktörü Rıza Çalımbay'dan da özür diledi.

 

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.