Akhisar Belediyespor'da Roberto Carlos'a büyük ilgi

AKHİSAR Belediyespor'un futbol ve basketbol takımları, Fenerbahçe galibiyetini kulübün sponsorlarından Köfteci Ramiz'in yemeğinde kutlarkan yeşil siyahlı ekibin teknik direktörü Roberto Carlos, ilgi odağı oldu. Restorandaki konukların...

27 Şubat 2015 Cuma 15:41
Akhisar Belediyespor'da Roberto Carlos'a büyük ilgi






AKHİSAR Belediyespor'un futbol ve basketbol takımları, Fenerbahçe galibiyetini kulübün sponsorlarından Köfteci Ramiz'in yemeğinde kutlarkan yeşil siyahlı ekibin teknik direktörü Roberto Carlos, ilgi odağı oldu.
Restorandaki konukların ve çalışanların yoğun ilgisiyle karşılaşan Brezilyalı teknik adam, hatıra fotoğrafı çektirmekten yemeğini dez güçlükle yiyebildi. Gördüğü yakınlık karşısında şaşkına dönen Roberto Carlos, imza ve fotoğraf taleplerinin hiçbirini geri çevirmezken, futbolseverleri maçlara davet etmeyi unutmadı.
Ramiz Gıda A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bircan Taşkınlar ise Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel'e katılımlarından ötürü teşekkür etti, "Sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.