Akhisar Belediyesporlu Bilal'e Skibbe'den övgü

AKHİSAR Belediyespor'a transfer olduğu 2012-13 sezonunun 2'nci yarısından itibaren kariyerinde yeni bir sayfa açıp müthiş bir çıkış yakalayan Bilal Kısa'daki değişim, eski teknik direktörü Michael Skibbe'yi de şaşkına çevirdi. 2012-13...

25 Ocak 2015 Pazar 12:47
Akhisar Belediyesporlu Bilal'e Skibbe'den övgü






AKHİSAR Belediyespor'a transfer olduğu 2012-13 sezonunun 2'nci yarısından itibaren kariyerinde yeni bir sayfa açıp müthiş bir çıkış yakalayan Bilal Kısa'daki değişim, eski teknik direktörü Michael Skibbe'yi de şaşkına çevirdi.
2012-13 sezonunda 10 hafta görev yaptığı Kardemir Karabükspor'da futbolcusu olan B Bilal'e 2'si ilk 11'de olmak üzere 4 maçta sadece 113 dakika şans veren Eskişehirspor teknik direktörü Skibbe, Akhisar Belediyespor deplasmanında yeşil siyahlı ekibin kaptanı olarak sahaya çıkan tecrübeli futbolcuya övgüler yağdırdı.
Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında Bilal'in sergilediği futbola, nefis paslarına ve attığı frikik golüne alkış tutan Skibbe, "Eski öğrencim olan Bilal Kısa'ya biraz sitemim var. Serbest vuruştan mükemmel bir gol kaydetti; keşke o golü bize atmasaydı. Çok üst düzey bir futbolcu. Akhisar Belediyespor'daki gelişimini takip ediyorum ve kendisine başarılar diliyorum" dedi.
Alman çalıştırıcı, Akhisar Belediyesor'un maçın ilk 25 ve son 25 dakikasında kendilerinden üstün oynadığını da sözlerine ekledi.
CARLOS UMUT VERDİ
Akhisar Belediyespor teknik direktörü Roberto Carlos, yeşil siyahlı ekibin başında sahaya çıktığı ilk maçtan sonra umutlu mesajlar verdi. "İyi maç çıkardık. Eksiklerimizi tamamladığımız zaman daha iyi olacağımızı düşünüyorum" diyen Brezilyalı teknik adam, hakem Bülent Yıldırım'ı eleştirdi. Carlos, "İyi bir hakem ancak maçı çok fazla durdurdu. Kendisini ön plana çıkarmak istiyordu. Bu yüzden hatalı kararlar verdi" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.