Akhisar'da, Roberto Carlos bilmecesi

AKHİSAR Belediyespor'da Roberto Carlos belirsizliği sürüyor. Sözleşmesi devam etmesine rağmen Bursaspor karşılaşmasından sonra, "Umarım Akhisar Belediyespor seneye daha iyi bir sezon geçirir" sözleriyle 'veda ediyor' izlenimi...

28 Mayıs 2015 Perşembe 12:41
Akhisar'da, Roberto Carlos bilmecesi






AKHİSAR Belediyespor'da Roberto Carlos belirsizliği sürüyor. Sözleşmesi devam etmesine rağmen Bursaspor karşılaşmasından sonra, "Umarım Akhisar Belediyespor seneye daha iyi bir sezon geçirir" sözleriyle 'veda ediyor' izlenimi veren Brezilyalı teknik adam, son antrenmanın sonunda yine kafa karıştıran açıklamalar yaptı. Önce, veda konuşması yapmadığını, sadece iç sahadaki son maç nedeniyle taraftara teşekkür etmek istediğini söyleyen Carlos, ardından, "Gidip gitmeme konusunda henüz bir karar almış değilim" dedi.
Yöneticilerle en kısa sürede bir araya gelip durum değerlendirmesi yapacaklarını dile getiren Roberto Carlos, "Eskişehirspor maçından sonra gerçekleşecek görüşmede raporumu yönetime sunacağım. Mevcut kadronun yüzde 80'inin kalmasını arzu ediyorum. Sözleşmesi biten Bilal, Güray, Zokora, Luan ile bir an önce oturup konuşulması gerekiyor" şeklinde konuştu. Brezilyalı çalıştırıcı, yönetimden devre arasında kiralanan Ricardo Vaz Te ile yeniden anlaşılmasını istediğini de sözlerine ekledi. Carlos, doğru seçimler yapıldığı taktirde yeni yabancı statüsünün Türk futboluna olumlu yansıyacağını savundu.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.