Akhisar'ın Futbol Efsaneleri Bir Araya Geldi

AKHİSARSPOR Taraftarlar Derneği Akhisargücü Masterler takımı, 1967-80 yılları arasında Akhisarspor forması giymiş futbolcuları bir araya getirip 20 dakikalık bir gösteri maçı düzenledi. Efsane futbolcular, kulübün eski renkleri olan mor...

20 Ekim 2014 Pazartesi 15:27
Akhisar'ın Futbol Efsaneleri Bir Araya Geldi






AKHİSARSPOR Taraftarlar Derneği Akhisargücü Masterler takımı, 1967-80 yılları arasında Akhisarspor forması giymiş futbolcuları bir araya getirip 20 dakikalık bir gösteri maçı düzenledi.
Efsane futbolcular, kulübün eski renkleri olan mor ve beyaz olmak üzere 2 takıma ayrılarak yıllar sonra yeniden birlikte futbol oynamanın keyfini yaşadı. Türkiye'nin birçok yerinden Akhisar'a gelen eski futbolculara maçtan önce hazırlanan özel şiltler verildi. Milli Takım'ın ve Fenerbahçe'nin unutulmaz oyuncularından Puşkaş lakaplı Akhisarlı Ergun Öztuna'nın başlama vuruşuyla start alan ve 2-2 sona eren mücadele sonrası oyuncular birbirleriyle kucaklaştı.
Akhisarspor Taraftarlar Derneği Başkanı Nihat Uz, Akhisar Ticaret Borsası önderliğinde 24-26 Ekim'de yapılacak 6'ncı  Zeytin Hasat Şenliği öncesi düzenledikleri organizasyona katılan eski futbolculara teşekkür ederken şunları söyledi:
"Edirne'den, Yozgat'tan, Adıyaman'dan gelen tüm dostlarımıza ve ağabeylerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Onları Akhisarlı futbolseverin hiçbir zaman unutmayacağını biliyoruz. Akhisar'da futbolun temellerini atanların çok önemli yerleri var. Ticaret Borsası'na, ağabeylerimize ulaşmamızı sağlayan dostlarımıza ve Akhisar'a gelerek bizlerle beraber olan efsane olmuş Ergun Öztuna büyüğümüze de sonsuz teşekkürler ediyoruz."

FOTOĞRAF

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.