Akhisarspor kupada farklı

Ligde istediği sonuçları alamayan yeşil-siyahlı ekip, Türkiye Kupası'nda ilk kez yarı finale yükseldi.

08 Şubat 2018 Perşembe 16:00
Akhisarspor kupada farklı






MANİSA (AA) - Spor Toto Süper Lig'e iyi başlamasına rağmen son haftalarda istediği sonuçları alamayan Teleset Mobilya Akhisarspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda adını son 4 takım arasına yazdırmayı başardı.

Akhisarspor kupada yarı finaldeAkhisarspor artık ev sahibi

Ligde 12 maçtır kazanamayan yeşil-siyahlı ekip, kupada bu sezon çıktığı 7 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Bu maçlarda 15 gol atan Ege temsilcisi, kalesinde 5 gol gördü.

Kupaya 4. turdan katılan ve ilk olarak Anagold 24 Erzincanspor'u 6-0'lık skorla geçen Teleset Mobilya Akhisarspor, 5. turda ilk maçta 3-0 mağlup ettiği Ankara Demirspor'u rövanşta 1-1'lik skorla saf dışı bıraktı.

Son 16 turunda Boluspor'la eşleşen yeşil-siyahlı takım ilk maçta 2-1 yenilmesine rağmen rövanşta rakibini 1-0 yenerek adını son 8 takım arasına yazdırdı.

Teleset Mobilya Akhisarspor, çeyrek finalde ilk maçta 1-0 mağlup ettiği Kayserispor karşısında rövanşta 2-2'lik beraberlikle yarı finale yükseldi.

Kupada 2015-2016'da Galatasaray'a, geçen sezon ise Medipol Başakşehir'e çeyrek finalde elenen Akhisarspor, ilk kez adını yarı finale yazdırdı.

Yeşil-siyahlı takımın yarı finaldeki rakibi bugün rövanşı oynanacak Galatasaray-Atiker Konyaspor eşleşmesinin galibi olacak.

Kupa golcüleri

Ara transfer döneminde Elazığspor'a kiralanan Ioan Hora, attığı 4 golle Ege temsilcisinin kupadaki en golcü ismi konumunda bulunuyor.

Bu futbolcuyu 3 golle Muğdat Çelik, 2 golle Eray Ataseven, birer golle Alperen Babacan, Helder Barbosa, Olcan Adın, Soner Aydoğdu ve Yevgen Seleznov takip ediyor. Ankara Demirsporlu Burak Öksüz de kendi filelerini bir kez havalandırdı.

Muhabir: Ali Korkmaz

Anahtar Kelimeler:
Türkiye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.