Albayrak “Şampiyonluk bizim elimizde”

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Abdurrahim Albayrak şampiyonluğun kendi ellerinde olduğunu açıkladı.

22 Nisan 2018 Pazar 09:35
Albayrak “Şampiyonluk bizim elimizde”






Albayrak “Şampiyonluk bizim elimizde”

   Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Abdurrahim Albayrak şampiyonluğun kendi ellerinde olduğunu açıkladı.Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Abdurrahim Albayrak, Alanyaspor-Galatasaray maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Abdurrahim Albayrak’ın maç sonu değerlendirmeleri şöyleydi: “Sinan Gümüş bize çok lazım bir oyuncu, onu bırakamam. Maça iyi başladık, 2-0’dan sonra beklemediğimiz anlarda gol yedik ve 2-2 oldu.

   Maçı zora soktuk ama hocamızın müthiş değişiklikleriyle birlikte maçı çevirdik. Zor maçtı. Alanyaspor’un da şiddetle puana ihtiyacı vardı. Ama arkadaşlarımız buna müsaade etmedi. 4 maçımız kaldı. Teker teker bunları aşıp şampiyon olmak istiyoruz.

   Her şey bizim elimizde.” “Biz temkinli gidiyoruz. Şampiyon olmak için kalan dört maçı da kazanmak istiyoruz. Artık 360 dakikalık bir maraton var. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Beşiktaş maçında dostça, kardeşçe bir maç diliyorum. Kavgasız ve gürültüsüz bir derbi olacağına canı gönülden inanıyorum.”

Son Güncelleme: 22.04.2018 06:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.