Albimo Alanyaspor'un kaptanı Koray İzmir'de ameliyat oldu

İZMİR,()-  Albimo Alanyaspor'un kaptanı Koray Çölgeçen, İzmir'de ameliyat oldu. Geçtiğimiz hafta antrenmanda çime takılan ve sol diz ön çapraz bağları kopan tecrübeli Koray Çölgeçen, Kent Hastanesi'nde Opr.Dr.Bülent Zeren...

30 Ocak 2015 Cuma 13:55
Albimo Alanyaspor'un kaptanı Koray İzmir'de ameliyat oldu






İZMİR,()-  Albimo Alanyaspor'un kaptanı Koray Çölgeçen, İzmir'de ameliyat oldu.
Geçtiğimiz hafta antrenmanda çime takılan ve sol diz ön çapraz bağları kopan tecrübeli Koray Çölgeçen, Kent Hastanesi'nde Opr.Dr.Bülent Zeren tarafından ameliyat edildi. Sezonu kapatan Koray'ın 3 ay sonra düz koşulara başlayabileceği bildirildi.
Operasyonun başarılı geçtiğini söyleyen Dr.Bülent Zeren, "Sadece bağ değil, iç menisküs ve kıkırdak ameliyatı da oldu. Koray maalesef sezonu kapattı. Önümüzdeki sezon yeniden sahalara dönebilecek" dedi.
Eşi Eda, annesi Fatma ve babası İbrahim Çölgeçen'in yalnız bırakmadığı tecrübeli oyuncu, "Ne kadar üzülsek boş. Futbolda bu da var. En kısa sürede iyileşip, futbola dönmek istiyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.