Alex tuvalete saklandı, kapısında nöbet tuttular

ATATÜRK Havalimanı’nda kendine gösterilen yoğun ilgiden dolayı zor anlar yaşayan Alex De Souza tuvalete kaçtı. Yaklaşık 25 dakika tuvalette bekleyen Alex için kapıda nöbet tutuldu. Bir dönem Fenerbahçe’de...

14 Nisan 2015 Salı 00:17
Alex tuvalete saklandı, kapısında nöbet tuttular






Alex tuvalete saklandı, kapısında nöbet tuttular

İbrahim YILDIZ/İstanbul,() ATATÜRK Havalimanı’nda kendine gösterilen yoğun ilgiden dolayı zor anlar yaşayan Alex De Souza tuvalete kaçtı. Yaklaşık 25 dakika tuvalette bekleyen Alex için kapıda nöbet tutuldu.

Bir dönem Fenerbahçe’de forma giyen ve geçtiğimiz günlerde düzenlenen jübile maçında futbol yaşantısına son noktayı koyan Brezilyalı futbolcu Alex De Souza ve eşi Daianne Souza ile birlikte Türkiye’ye geldi. Türk Hava Yolları’na ait bir uçakla saat 22.00’da Sao Paoulo’dan İstanbul’a gelen Brezilyalı futbolcu Alex De Souza’ya Atatürk Havalimanı’nda yoğun ilgi vardı. Pasaport kontrolünün ardından hayranlarının fotoğraf çektirme isteklerini kırmayan Alex kendisine ilgi yoğunlaşınca tuvalete saklandı. Yaklaşık 20 dakika tuvalette bekleyen Alex’in bulunduğu yere kimsenin girmemesi için kapıda nöbet tutuldu. Alex’in bulunduğu tuvalete eski tercümanı Samet Güzel, eşi ve yakınları girebildi. Tuvalete girmek için bekleyen personel ve yolcular içeri alınmadı.

YOLCULAR TARAFTARLAR ARASINDA KALDI


Yaklaşık 25 dakika tuvalette bekleyen Alex De Souza daha sonra buradan çıkarak polis korumaları eşliğinde havalimanından çıkmak istedi. Ancak kendisini karşılamaya gelen taraftarlar Alex’i görünce bir anda ortalık karıştı. Bazı yolcular taraftarlar arasında kalıp yere düştü. Alex ve eşi daha sonra kendisi için gelen araca binerek havalimanından ayrıldı.

(FOTOĞRAFLI)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nurhan souza 2015-04-14 02:06:54

geldiğinden haberimiz yoktu bilseydim kaptanımı karşılamaya giderdim alex seni çok seviyoruz ülkene hoş geldin