Ali Dürüst istifa kararından vazgeçti

 Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ali Dürüst, önceki günlerde aldığı istifa kararından vazgeçti.

27 Kasım 2018 Salı 08:06
Ali Dürüst istifa kararından vazgeçti






Ali Dürüst istifa kararından vazgeçti

      Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ali Dürüst, önceki günlerde aldığı istifa kararından vazgeçti.Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ali Dürüst, görevinden istifa etme konusunu bir kez daha değerlendirdiğini ve duygusal bir karar verdiğine kanaat getirip, "TFF'deki bütün görevlerimi sürdürme kararı aldım. Demirören'e güvenim tam." dedi.Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ali Dürüst, istifa kararından vazgeçti.

Ali Dürüst'ün kamuoyuna yaptığı duyuru şu şekilde:

"Galatasaray-Atiker Konyaspor maçının ardından oluşan gerilim dolu atmosferin ve adımın üzerinde yoğunlaşan baskının neticesinde TFF'deki görevlerimden istifa ettiğimi açıklamıştım. Ancak olayları serin kanlı biçimde değerlendirip bu kararımı gözden geçirince duygusal bir karar verdiğimin farkına vardım. Benim TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve TFF'ye güvenim tamdır.Bu nedenle istifa kararımdan vazgeçerek TFF'deki bütün görevlerimi sürdürme kararı aldım. Türk futboluna yeni katkılar yaparak Galatasaray'ın en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğim. Kamuoyuna saygıyla duyururum."

Haberler

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.