Ali Koç "Birileri birşeyler kaşıyor"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Kulübü'n resmi sitesinde yaptığı açıklamada sert tepki verdi.

15 Kasım 2018 Perşembe 08:30
 Ali Koç "Birileri birşeyler kaşıyor"






 Ali Koç "Birileri birşeyler kaşıyor"
   Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Kulübü'n resmi sitesinde yaptığı açıklamada sert tepki verdi.Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sosyal medyada yayınlanan, milli ve manevi değerlere saldırı niteliği taşıyan videolara sert tepki göstererek, "Birileri birşeyler kaşıyor. Ülke olarak uyanık olmamız lazım. Fenerbahçe değerlerine uymayan milletçe birlik ve bütünlüğümüz hedef alan ve tarafımızca asla kabul edilemeyen bu videolar ile ilgili gerekli girişimleri başlatıyoruz. ” dedi.

    Fenerbahçe Başkanı, spor müdürleriyle #HeForShe sosyal sorumluluk projesi için Faruk Ilgaz Tesisleri'nde bir araya geldiği toplantıda yaptığı açıklamada, sosyal medyada Fenerbahçe taraftarı olduğu iddia edilen kişilerin milli ve manevi değerlere hakaret içeren videosuna sert tepki gösterdi.

    Videodaki kişilerin yüzlerinin görülmediğine ve eski tarihli olduğuna vurgu yapan Ali Koç, "Arkadaşlarımız videoyu incelediler. Bu video 23 Temmuz 2018 tarihinde bir video paylaşım sitesine yüklenmiş. Fenerbahçemizin o tarihte herhangi bir müsabakası yok. Dolayısıyla videonun kaydedilme zamanı da meçhul. Belki de yıllar önce kaydedilmiş bir içerik. Bazı hesaplar ise video paylaşım sitesinden bu videoyu alarak sanki 11 Kasım Pazar günü oynadığımız Alanyaspor mücadelesinden önce çekilmiş gibi paylaşıyor. Aslında daha detaylı incelemede 2016 yılında Twitter'da benzer içerikli paylaşımlar bulunduğu da görülüyor. Sosyal medyada 11 Kasım’daki Alanyaspor maçından önce çekilmiş ve paylaşılmış gibi lanse edilen, toplumun sinir uçlarına dokunan bu videoları kim paylaşırsa paylaşsın ben bunları taraftar diye tanımlamıyorum. Fenerbahçe taraftarı olarak kabul etmiyorum" ifadelerini kullandı.

   Ülke olarak çok dikkatli olmamız gerektiğini aktaran Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Birşeyler dönüyor. Tehlikeli şeyler dönüyor. Provokasyon mu tesadüf mü bilemiyorum ama bu konuda uyanık olmamız lazım. 10 Kasım günü yaşananlar, daha sonra Atatürk büstlerine yönelik saldırı. Birileri birşeyleri kaşıyor sanki. Ülke olarak uyanık olmamız lazım. Bu görüntüler bizim açımızdan asla kabul edilebilir değil. Fenerbahçe değerlerine yakışmayacak hareketler. Fenerbahçe Spor Kulübü her zaman Atatürk’ün izinde toplumun tüm değerlerine sonuna kadar saygılı olmayı kendisine rehber etmiş bir kulüptür” değerlendirmesinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeAli Koç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.