Ali Koç ile birlikte Fenerbahçe hisseleri uçtu

İşadamı Ali Koç'un adaylığını açıklaması ardından Fenerbahçe hisseleri yükseldi..

26 Ekim 2016 Çarşamba 09:59
Ali Koç ile birlikte Fenerbahçe hisseleri uçtu






İşadamı Ali Koç'un adaylığını açıklaması ardından Fenerbahçe hisseleri yükseldi..
Ali Koç, katıldığı bir etkinlikte yaptığı açıklamada, “Bu geldiğimiz noktada, kongre olduğu takdirde en azından 2018 mayıs ayındaki olağan kongrede, şartlar ne olursa olsun adaylığımı koyup seçime girmek istiyorum. İşler kötü giderken, kulübümüz sıkıntıdayken, olumsuz tecrübeler yaşarken kongre çığırtkanlığı yapmak ne benim fıtratımda var ne de bunu tasvip ediyorum. Onun için sezon daha yeni başlıyormuş gibi dört kolla sarılmamız lazım. Tribünün bu hali kabul edilebilir değil. Sonuçta hepimizin ortak sevdası paydaşı, Çubuklu. O yüzden birbirimize zarar vermeyelim. Yönetimimiz ne zaman uygun görürse o zaman kongre olacaktır” demişti.

İş insanı Ali Koç’un Fenerbahçe Kulübü başkanlığına aday olduğunun öğrenilmesi sonrasında Fenerbahçe borsada hareketli bir gün geçiriyor.
Dün 37,92 seviyesinde kapanan Fenerbahçe hisseleri ilk seansta yüzde 5,2 yükselişle 39,90 seviyesini gördü. Kazançlarının bir kısmını geri veren hisseler ikinci seans başı itibariyle yüzde 2,37 primle 38,82 liradan işlem görüyor. Hisse hacmi ise 20 günlük ortalamanın 7 katına ulaşarak 62 milyon lirayı aşmış durumda.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.