Almanya'da Derbinin Galibi Bayern Münih

  İSTANBUL- Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi rakibi Borussia Dortmund deplasmanda karşılaştığı Bayern Münih'e 2-1 mağlup oldu. 4 Kasım Salı günü Galatasaray ile kendi sahasında karşılaşıcak olan Borussia Dortmund Bundesliga...

01 Kasım 2014 Cumartesi 21:27
Almanya'da Derbinin Galibi Bayern Münih






 

İSTANBUL-

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi rakibi Borussia Dortmund deplasmanda karşılaştığı Bayern Münih'e 2-1 mağlup oldu.

4 Kasım Salı günü Galatasaray ile kendi sahasında karşılaşıcak olan Borussia Dortmund Bundesliga derbisinde ilk yarısını 1-0 önde bitirdiği derbide 2. yarının sonlarına doğru yediği goller ile karşılıaşmayı kaybetti ve Bundesliga'da ki kötü gidişatına devam etti.Borussia Dortmund Bundesliga'da 10 maç sonunda topladığı 7 puan ile 16.sırada.Bayern Münih golleri 72.dakikada Lewandowski ve 85. dakikada penaltıdan Robben'den geldi.Bayern Münih bu skor ile Bundesliga'da liderliğini devam ettirdi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.