Almeida: "bir Türk Kızına Aşık Olduğum Haberleri Doğru Değil"

 ESMA ÇAKIR - ROMA / Beşiktaş'ta 3 buçuk yıla yakın forma giydikten sonra İtalya'nın Cesena takımıyla anlaşan Hugo Almeida, bir Türk kızına aşık olduğu gerekçesiyle Türkiye'den ayrılmak istemediği haberlerinin yalan olduğunu...

30 Ekim 2014 Perşembe 13:23
Almeida:






 ESMA ÇAKIR - ROMA /

Beşiktaş'ta 3 buçuk yıla yakın forma giydikten sonra İtalya'nın Cesena takımıyla anlaşan Hugo Almeida, bir Türk kızına aşık olduğu gerekçesiyle Türkiye'den ayrılmak istemediği haberlerinin yalan olduğunu söyledi.

Almeida, İtalya Serie A'nın 9'uncu hafta karşılaşmasında, 2-0'lık skorla ev sahibi takımın kazandığı Roma-Cesena maçının ardından Doğan Haber Ajansı'na özel açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş ile sözleşmesinin bitmesinin ardından sezon başında Serie A ekiplerinden Cesena'da forma giymeye başlayan Portekizli futbolcu, Türkiye deneyimi ve İtalya'da kendisini nasıl hissettiği sorusuna, "Türkiye çok iyi bir ülke. Orada harika zaman geçirdim. Şimdi buradayım ve her şey benim için çok yeni. Yeni bir kulüple başladım ve burada en iyi işi çıkarmaya çalışacağım. 3 ay ara vermemden dolayı şimdi yavaş yavaş performansımı artırmaya çalışıyorum" diye konuştu.


Türkiye ligini halen takip ettiğini dile getiren 30 yaşındaki santrafor, "Harika bir 3 buçuk yıl geçirdim orada. Türkiye ve Türk halkı için çok güzel hislere sahibim. Yani elbette ki Türkiye ligini takip ediyorum" dedi.

TÜRK KIZINA DEĞİL, TÜRK FUTBOLU VE TARAFTARINA AŞIK

Bir Türk kızına aşık olduğu ve bu nedenle Türkiye'den ayrılmak istemediği iddialarına da yanıt veren Almeida, "Bu tamamen yalan. Sadece Türkiye'den ayrılmak istemediğim bilgisi doğru, çünkü Türkiye futbolunu ve taraftarını seviyorum. Ancak orada birisine aşık olduğum haberleri doğru değil" ifadelerini kullandı.

Bunun ardından İtalyan gazetecilere açıklama yapan Almeida, İtalya'da oynamanın kendisine heyecan verdiğini belirterek, "Amacım, formasını giydiğim Cesena'ya yardım etmek, mümkün olduğunca çok gol atmak ve takımın kazanmasını sağlamak" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.