Altay 178 kişinin kulüp üyeliğini iptal etti

ALTAY yönetimi, genel kurul üye yapısının düzeltilmesi için bir süredir devam eden çalışmalar sonrası, 178 kişinin kulüp üyeliğini iptal etti. Basın Sözcüsü Mehmet Mütevellioğlu, üye yapısının kulüp tüzüğüne uygun hale getirileceğine...

01 Ağustos 2015 Cumartesi 13:06
Altay 178 kişinin kulüp üyeliğini iptal etti






ALTAY yönetimi, genel kurul üye yapısının düzeltilmesi için bir süredir devam eden çalışmalar sonrası, 178 kişinin kulüp üyeliğini iptal etti.
Basın Sözcüsü Mehmet Mütevellioğlu, üye yapısının kulüp tüzüğüne uygun hale getirileceğine dair sözler verdiklerini hatırlatarak, "Oy potansiyeli yaratmak için geçmiş dönemler kulübümüze üye yapılan, evrak eksiği bulunan, başka takımların taraftarı olan ve adli sicil kaydı bulunan isimler 2 aylık çalışma sonrası sicil ve balotaj kurulumuz tarafından tespit edildi. Yönetim olarak bu kişiler üzerinde son bir inceleme yapıp 178 kişinin üyeliğine son verdik" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.