Altay taraftarından TFF'ye siyah çelenk

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta müdadele eden Altay'ın taraftarları, Türkiye Futbol Federasyonu'nu (TFF) İzmir Bölge Müdürlüğü'ne siyah çelenk bırakarak protesto etti. Altay'ın geçen hafta evinde oynadığı Diyarbakır Büyükşehir...

31 Ocak 2015 Cumartesi 18:20
Altay taraftarından TFF'ye siyah çelenk






SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta müdadele eden Altay'ın taraftarları, Türkiye Futbol Federasyonu'nu (TFF) İzmir Bölge Müdürlüğü'ne siyah çelenk bırakarak protesto etti. Altay'ın geçen hafta evinde oynadığı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçında rakip seyirciler tribünde terör örgütü'nün renklerini barındıran bez parçaları açmış ve yaşanan gerginlik sonrası Altay seyircisiz oynama cezasına çarptırılmıştı.
Altay 1914 Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Şumar, "Bu ceza Atatürk’ün yolundaki Altaylılar için bir şeref madalyasıdır. Bizler aldığımız cezanın nedeninden dolayı onur duyduğumuzu, bundan sonra da her şart altında söylediklerimizin arkasında olacağımızı herkesin bilmesini isteriz" dedi.
Altay taraftarları Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçında, "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganıyla tepkilerini dile getirmişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.