Altay'da Koşukavak patladı

ALTAY'ın başında çıktığı 3 maçtan 3 beraberlikle ayrılan teknik direktör Yalçın Koşukavak, tepkilere isyan etti. Takımın ilk devrede 17 puan topladığını, ikinci devrede ise 8 haftada ancak 22 puana ulaşınca eleştiriler aldığını...

04 Mart 2015 Çarşamba 13:08
Altay'da Koşukavak patladı






ALTAY'ın başında çıktığı 3 maçtan 3 beraberlikle ayrılan teknik direktör Yalçın Koşukavak, tepkilere isyan etti.
Takımın ilk devrede 17 puan topladığını, ikinci devrede ise 8 haftada ancak 22 puana ulaşınca eleştiriler aldığını dile getiren Yalçın Koşukavak, üzerlerindeki baskının giderek arttığını belirtirken şunları söyledi:
"Bu hesapları yapanlar ilk yarıdaki kadro ile şimdiki kadroyu bir karşılaştırsın. Bu takım 4 galibiyet, 11 mağlubiyet almış. Göztepe derbisinden önce herkes 1 puana razı olurdu. Gümüşhane'de 10 kişiyle alınan beraberlik kötü sonuç değil. Ancak rakipler de puan kazandıkça beraberliğe sevinemiyoruz."
Kırklarelispor'un golsüz biten son maçlarında 80'inci dakikaya kadar 2 duran top dışında pozisyon bulamadığını ifade eden Yalçın Koşukavak, şöyle devam etti:
"Biz ilk 25 dakikada 2 net fırsat kaçırdık. Oyunun son bölümünde risk alıp biri penaltı olmak üzere 3 pozisyon verdik. Ülkemizde herkes futbol profesörü. Her maça çift forvet başlamamı istiyorlar. Kredimizin olmadığını anlamıyorlar. Ben onların gördüğünü görüyorum, onlar gerçeği göremiyor. Alacağımız 1 mağlubiyette oyuncuları ayağa kaldırmak zor olur. Eleştirilerin yapıcı olması gerekiyor. Mazeret üretmeden mücadelemizi sürdüreceğiz. Nazilli BSelediyespor önünde çıkış arayacağız."

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.