Altay'da saçlar kazıtıldı

YENİ sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdüren Altay'da A takıma alınan 11 genç futbolcunun geleneksel hale getirilen 'saç kazıtma töreni' yapıldı. Siyah beyazlı ekipte bu sezon altyapıdan A takıma alınan gençlerin saçları, her...

04 Ağustos 2015 Salı 14:13
Altay'da saçlar kazıtıldı






YENİ sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdüren Altay'da A takıma alınan 11 genç futbolcunun geleneksel hale getirilen 'saç kazıtma töreni' yapıldı.
Siyah beyazlı ekipte bu sezon altyapıdan A takıma alınan gençlerin saçları, her yıl olduğu gibi takım kaptanları tarafından kazıtıldı. Saçları kaptanlar Burak ve Bedri Can tarafından kesilen Alper, Çağrı, Mustafa, Serkan, Ulaş, Batuhan, Sait, Kadir, Muhammet, Berkant ve Abdullah, Asbaşkan Alex Padulano, Teknik İşler Sorumlusu Cüneyt Oğuz ve teknik heyetle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Teknik direktör Serdar Sabuncu, Altay'ın unutulmaz teknik adamlarından Kemal Ömeragiç'in gençlere "Piliç" dediğini hatırlatırken "Bu futbolcular da bizim 'civcivlerimiz.' Kamp dönüşü hepsi profesyonel sözleşme imzalayacak" dedi.
Çatalcaspor'la golsüz berabere kalan Altay'ın dün Van Belediyespor'la oynadığı hazırlık maçı 1-1 sona erdi. Duran top dışında pozisyon vermediklerini söyleyen Sabuncu, "Disiplinli bir takım olduk. Her geçen gün üzerine koyuyoruz" dedi.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.