Altay'da Serkan Silan'la da yolllar ayrılıyor

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü deplasmanda Sarıyer'le karşılaşacak Altay'da sol bek Serkan Silan'la da yolların ayrılacağı öğrenildi. Siyah beyazlı ekipte kümede kalma umutlarının azalması üzerine devre arasında...

02 Nisan 2015 Perşembe 11:19
Altay'da Serkan Silan'la da yolllar ayrılıyor






SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü deplasmanda Sarıyer'le karşılaşacak Altay'da sol bek Serkan Silan'la da yolların ayrılacağı öğrenildi. Siyah beyazlı ekipte kümede kalma umutlarının azalması üzerine devre arasında maç başı ücretle anlaşma sağlanan Ferit Cömert, Bilal Turgut ve Gökhan Çakır'la yolları ayıran yönetim, sezon başında Ofspor'dan kadroya dahil edilen Serkan'ı da gözden çıkardı.
Altay'da 2'nci kaptanlık görevini üstlenen ve 2016'ya kadar sözleşmesi bulunan 32 yaşındaki futbolcu bu sezon 23 maçta 1900 dakika forma giydi. Olağanüstü genel kurul kararı almaya hazırlanan yönetimin, 2014-15 sezonunu futbolcu borcu olmadan tamamlayarak kongreye gitmeyi planladığı öğrenildi. Altay'da devre arasında Adanaspor'dan transfer edilen kaleci Evren Özyiğit de forma giyemeden ayrılmıştı.

FOTOĞRAF

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.