Altay'da Toros Temkinli

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Nazilli Belediyespor'u stoper Ömer'in golüyle yenerek 15 puana ulaşıp dördüncü sıraya yerleşen Altay'da teknik direktör Mesut Toros, hedef koymak için henüz erken olduğunu söyledi. Mesut Toros, maçı...

20 Ekim 2014 Pazartesi 13:56
Altay'da Toros Temkinli






SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Nazilli Belediyespor'u stoper Ömer'in golüyle yenerek 15 puana ulaşıp dördüncü sıraya yerleşen Altay'da teknik direktör Mesut Toros, hedef koymak için henüz erken olduğunu söyledi.
Mesut Toros, maçı değerlendirirken, "Takımımın oyun disiplininden çok memnunum. Her hafta aynı motivasyonla sahaya çıkacağız. İlk yarının sonuna kadar maksimum puan toplayıp yol haritamızı çizeceğiz" dedi. Nazilli'nin son 2 karşılaşmada 5 puan kaybederek İzmir'e geldiğini hatırlatan Mesut Toros, şöyle devam etti:
"Liderliği kaptırıp yara alan bir rakiple karşılaştık. İlk yarıda 2 net fırsat kaçırdık, hiç pozisyon vermedik. İkinci yarıda oyunu forse ettik. Yaptığımız hamleler olumlu karşılık verdi. Golü de çalışılmış bir duran top organizasyonundan bulduk. Kazandığımız için çok mutluyuz. Altay emin adımlarla yoluna devam edecek."
Siyah beyazlı takımda ön libero Cumhur, Gölbaşıspor deplasmanı öncesi cezalı duruma düştü. Beşiktaş'tan transfer edilen 21 yaşındaki Ömer, profesyonel liglerdeki ilk golünü kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.