Altay'da Tözge'den sert çıkış

TARİHİNDE ilk kez 3'üncü Lig'e düşen Altay'da gözler yarın gerçekleşecek başkanlar zirvesine çevrilirken Yüksek Divan Kurulu Başkanı Erdoğan Tözge, yaptığı yazılı açıklama ile camiaya sert mesajlar verdi. "Altay'ı asalaklardan...

21 Nisan 2015 Salı 15:14
Altay'da Tözge'den sert çıkış






TARİHİNDE ilk kez 3'üncü Lig'e düşen Altay'da gözler yarın gerçekleşecek başkanlar zirvesine çevrilirken Yüksek Divan Kurulu Başkanı Erdoğan Tözge, yaptığı yazılı açıklama ile camiaya sert mesajlar verdi.
"Altay'ı asalaklardan temizleme zamanı geldi" diyen Erdoğan Tözge, "Yüz yıllık ulu çınar, son yıllarda olumsuz hava şartlarından erozyona uğradı. Altay'ı yeniden hayata döndürmek için zararlı unsurları yok etmeliyiz. Kulüp her anlamda yeniden yapılanıp revize edilmeli" dedi. Camiada sevgi ve saygı ortamının kaybolduğunu vurgulayan Erdoğan Tözge, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Bünyemize uygun olmayanlar aramıza katıldı. Kulübün dokusu bozuldu, saygınlığı kalmadı. Eskiden, (Ben Altaylı'yım) demekle gurur duyardık. Bugünlere altyapımızla gelmiştik. Bundan böyle de orada yetişenlerle devam etmeliyiz. Çekişmelere son verip, Altay'ı eski günlerine döndüreceğiz. Değerlerimize sahip çıkıp, düştüğümüz yerden başımız dik kalkacağız."
KRİTİK ZİRVE
Altay'da yarın eski başkanların katılımı ile gerçekleşecek zirvede kulübün yol haritasını çizilecek. Gaziemir Kutlu Aktaş Tesisleri'nde saat 15.00'te başlayacak toplantıya Başkan Aslan Savaşan, Mahmut Özgener, Erdoğan Tözge, Nafiz Zorlu, Mehmet Erdoğan, Sabri Sevenoğlu, Erdinç Altınyeleklioğlu, Niyazi Konuşmaz, Ahmet Taşpınar, Melih Tunç Tandoğan ve Ömer Hızlıok katılacak.
Bu arada yarın yapılması gereken olağaünstü genel kurulun, çoğunluk sağlanmayacağı için 29 Nisan'a ertelenebilyeceği öğrenildi.
ALİHAN'DAN MESAJ
Altay'da sezon başında yönetimle yaşadığı sorunlar nedeniyle kadro dışı bırakılan ve sözleşmesini tek taraflı feshettikten sonra yetiştiricilik bedeli ödenmediği için 2014-15'in ilk yarısını boşta geçiren Alihan Kubalas, sosyal medyada paylaştığı mesajla taraftarların gönlünde taht kurdu.
2'nci Lig Beyaz Grup'ta play off mücadelesi veren Centone Karagümrük'te forma giyen 24 yaşındaki savunma oyuncusu Alihan, Altay'ın küme düşmesi üzerine şu açıklamayı yaptı:
"1 sene boyunca terimin son damlasına kadar emek verip savaştığım, taraftarından, renklerine aşık olduğum, manevi değerlerin maddi değerlerden daha ağır bastığı, forma aşkıyla oynamanın nasıl bir his olduğunu öğrendiğim ve sadece yapılan hatalardan dolayı bu durumda olan Büyük Altay camiasina ve tüm taraftarına geçmiş olsun. Şu an her yer simsiyah."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.