Altay'da Yiğit ve Halil seferberliği

SPOR Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta pazar günü Menemen'de oynayacağı Maltepespor maçına odaklanan Altay'da yaşanan sakatlıklar teknik kadronun keyfini kaçırdı. Geçen hafta Silivrispor deplasmanında takımın tek golünü kaydeden kanat...

28 Ağustos 2015 Cuma 14:48
Altay'da Yiğit ve Halil seferberliği






SPOR Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta pazar günü Menemen'de oynayacağı Maltepespor maçına odaklanan Altay'da yaşanan sakatlıklar teknik kadronun keyfini kaçırdı. Geçen hafta Silivrispor deplasmanında takımın tek golünü kaydeden kanat oyuncusu Halil Yılmaz ve sol bek Yiğit Yöney'in adale problemi yaşadığı bildirildi. Tedavisi devam eden iki oyuncunun Maltepe karşılaşmasına yetişmesi için sağlık heyeti seferber oldu.
Siyah beyazlılara bir kötü haber de Hüsamettin'den geldi. Osteitis pubis sorunu yüzünden kampa katılamayan genç golcünün sakatlığının nüksettiği, en az 2 hafta daha görev alamayacağı açıklanırken henüz hazır olmayan Hayrullah'ın da kadroda yer almayacağı belirtildi. Altay, dün ilk yarısını 2-0 geride kapattığı özel maçta BAL ekibi Gönen'i, Kubilay (3), Cahit (2) ve Muhammet'in (2) golleriyle 7-2 mağlup etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.