ALTAY'DAN MURAT'A TRANSFER TEKLİFİ

ALTAY'da Başkan Aslan Savaşan'ın kongre kararı almaktan vazgeçmesinin ardından yönetim, transfer yasağını kaldırıp takviye yapmak için arayışa başladı. Santrforlar Tahir ve İlyas'ı henüz ilk yarı bitmeden gönderen Altay, Hataysporlu...

20 Aralık 2014 Cumartesi 15:36
ALTAY'DAN MURAT'A TRANSFER TEKLİFİ






ALTAY'da Başkan Aslan Savaşan'ın kongre kararı almaktan vazgeçmesinin ardından yönetim, transfer yasağını kaldırıp takviye yapmak için arayışa başladı. Santrforlar Tahir ve İlyas'ı henüz ilk yarı bitmeden gönderen Altay, Hataysporlu eski golcüsü Murat Uluç'a teklif sundu. Yönetim, deneyimli santrfora mali açıdan çok rahat durumda olan Göztepe'nin de talip olduğunu öğrenince panik yaşadı.
Bu sezon Hatayspor formasıyla eski takımı Altay'a karşı hat-trick yapan Murat'ın, "Henüz kimseye söz vermedim" diyerek yönetime yeşil ışık yaktığı bildirildi. Tecrübeli oyuncunun takımıyla sözleşmesi sürüyor. Siyah beyazlılar, Hatayspüor'a takas teklif edecek. Listesindeki Yeni Malatyasporlu Eren Görür'ü Bandırmaspor'a kaptıran Altay Aydınspor 1923'ten stoper Bayram için nabız yokluyor.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.