Altay'ın büyük hasreti

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta 16 maçtır galibiyete hasret kalan Altay, pazar günü Nazilli Belediyespor deplasmanını da kazanamazsa yarım sezonu 3 puan sevincinden mahrum geçirmiş olacak. Son galibiyetini 19 Ekim 2014'te evinde yine...

03 Mart 2015 Salı 13:16
Altay'ın büyük hasreti






SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta 16 maçtır galibiyete hasret kalan Altay, pazar günü Nazilli Belediyespor deplasmanını da kazanamazsa yarım sezonu 3 puan sevincinden mahrum geçirmiş olacak.
Son galibiyetini 19 Ekim 2014'te evinde yine Nazilli Belediyespor'u 1-0 mağlup ederek alan Altay, rakibini yine dize getirirse, tam 140 gün sonra taraftarının yüzünü güldürecek. Profesyonel futbol liglerinde yer alan 126 takımdan yalnız 3. Lig'deki 68 Yeni Aksarayspor, 17 hafta üst üste maç kazanamadı. Altay 16 maçla galibiyet hasreti en uzun süren ikinci ekip konumunda bulunuyor.
Toplam 4 galibiyetle yetinen siyah beyazlıların bu sezon deplasmanda da hiç 3 puanı yok. Teknik direktör Yalçın Koşukavak, "Artık kazanmaya başlamalıyız" dedi. Serkan'ın cezalı olduğu takımda Bilal ve Evren sakat.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.