Altay'ın umudu Hüsamettin

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü Birlik Nakliyat Düzyurtspor'la deplasmanda kritik bir sınava çıkacak Altay'ın gol umudu yine genç Hüsamettin olacak. Forvet oyuncuları Tahir ve İlyas'la yollarını ayırdıktan...

30 Ocak 2015 Cuma 13:14
Altay'ın umudu Hüsamettin






SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü Birlik Nakliyat Düzyurtspor'la deplasmanda kritik bir sınava çıkacak Altay'ın gol umudu yine genç Hüsamettin olacak.
Forvet oyuncuları Tahir ve İlyas'la yollarını ayırdıktan sonra devre arasında temasa geçtiği golcüleri transfer yasağı nedeniyle rakiplerine kaptıran siyah beyazlılar, transferin önünü açtıktan sonra 10 gün geçmesine rağmen santrfor takviyesi yapamadı. Altay'ın tek forveti Hüsamettin Yener, Bugsaşspor ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçlarında olduğu gibi Birlik Nakliyat Düzyurtspor önünde de gol yollarında takımın en önemli silahı olacak.
Son 5 haftada rakip fileleri sarsamayan Altay'ın talip olduğu Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyessporlu forvet Üstün Bilgi'nin ilk yarıda kiralık olarak forma giydiği Kocaeli Birlikspor'a döndüğü öğrenildi. Teknik heyetin istediği Beşiktaşlı genç golcü Furkan Yaman'ı Menemen Belediyespor'un alması yönetimi üzdü.
Stoper Ferit ve orta saha oyuncusu Bilal'den sonra idmanlara çıkan Gökhan Çakır'ın da işini bitiren Altay, ara transferin sona ereceği pazartesi günü son hamlelerini yapacak. Bu arada sezon sonu gelecek transfer yasağını düşünerek Alanyaspor'dan 21 yaşındaki forvet Emrah Çelik'e 1.5 yıllık lisans çıkarıldı.
TRANSFER EDECEK OYUNCU KALMADI
Altay teknik direktörü Serhat Güller forvet takviyesi konusunda, "Piyasada transfer edecek kimse kalmadı" yorumu yaparak sitemde bulundu. Haftalardır yönetimden golcü takviyesi bekleyen Serhat Güller, "İstediğimiz oyuncular başka kulüplerle anlaştı. Bazı isimlerin boşa çıkmasını bekledik, olmadı. Bonservisi elinde olan birini bulursak alırız. Artık bizim seçim yapma şansımız yok" diye konuştu. Serhat Güller, deplasmandan en az 1 puanla dönmeleri gerektiğini dile getirdi.
TAHKİM'E GİDECEK
Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında taraftarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan 1 maç seyircisiz oynama cezası alan Altay, Tahkim Kurulu'na itiraz edecek. Başkan vekili Sadettin Ünlü, "Rakip seyirci terör örgütünün renklerini barındıran bez parçalarıyla taraftarımızı tahrik etti. Kararın iptali için duruşmalı savunma talep edeceğiz" dedi.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.