Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu mezarı başında anılacak

Türk motor sporunun gönüllü elçisi, binlerce gence motor sporunu sevdiren, sektörün en renkli simalarından Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu vefatının 1. yılında anılıyor.

19 Temmuz 2018 Perşembe 23:55
Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu mezarı başında anılacak






Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu mezarı başında anılacak

Adını sadece Türkiye'de değil çok sayıda uluslararası etkinliklerde duyuran Altın Elbiseli Adam, Barkın Bayoğlu, vefatının 1. yılında mezarı başında anılıyor. 

Geçtiğimiz yıl, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Avrupa Çıkışı Beşiktaş sapağında gece yarısı meydana gelen kazada hayatını kaybeden Bayoğlu için düzenlenecek etkinlik 24 Temmuz Salı günü Fulya Carefour Otoparkı'nda başlayacak. Bayoğlu'nu seven motorsiklet tutkunları burada kortej oluşturarak köprüden geçerek kabristana ulaşacaklar.


Saat 17.00 - 18.00 arası Barkın Bayoğlu'nun mezarı başında yapılacak olan anma etkinliklerinin ardından Motto Akademi'de ki etkinlik saat 18.30'da buluşma sağlanacak.


Türkiye'de motorsiklet sporunu sevdiren kişiliği ile gönüllerde taht kuran Barkın Bayoğlu, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Beşiktaş çıkışında ters istikametten gelen otomobilden önüne atlayan bir kişinin neden olduğu kazada can vermişti. 

42 yaşında hayata veda eden Barkın Bayoğlu çok sayıda motorsiklet markası, tür ve modeli ile gençlere güvenli sürüş etkinliklerinde öncülük etmişti. Motorsiklet dünyasında renkli kişiliği ve yardımseverliği ile tanınan Bayoğlu motorsiklet sporunda test sürüşlerinin aranan pilotuydu. 


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.