Altınordu aynı kadroyla devam

PTT 1'inci Lig'deki ilk yılında tümü yerli oyunculardan kurulu genç bir kadroyla mücadele eden Altınordu, önümüzdeki sezon da aynı ekiple yola devam etmeyi planlıyor. Kadrosunda stoper Rıza, kaleci Tolgahan, sağ bek Kemal ve forvetler...

02 Nisan 2015 Perşembe 11:59
Altınordu aynı kadroyla devam






PTT 1'inci Lig'deki ilk yılında tümü yerli oyunculardan kurulu genç bir kadroyla mücadele eden Altınordu, önümüzdeki sezon da aynı ekiple yola devam etmeyi planlıyor. Kadrosunda stoper Rıza, kaleci Tolgahan, sağ bek Kemal ve forvetler Göksu ile Taha dışında sözleşmesi sona erecek futbolcusu bulunmayan kırmızı-lacivertlilerin sezon sonunda bu isimlerle yeniden masaya oturacağı öğrenildi.
Takımın iskeletini yüzde 90 koruyacaklarını belirten futbol direktörü Murat Dizdar, "Toplantı yaparak bu kararımızı futbolcularımıza ilettik. Ekibimiz hem lige, hem birbirlerine alıştı. Önemli dersler aldık. Aynı şanssızlıkları yaşamayız. Önümüzdeki sezon maceraya girmeye niyetimiz yok. Yapacağımız birkaç takviye ile play off'a oynayan bir ekip yaratacağız. Gitmek isteyen olursa, zorla tutamayız" diye konuştu.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.