Altınordu-Boluspor Maçından Notlar

PANKART AÇTILAR ALTINORDULU taraftarlar, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle, Atatürk'ün, "Şuna inanmak lazımdır ki, dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir" sözünün yazılı olduğu pankartı açtı....

08 Mart 2015 Pazar 17:26
Altınordu-Boluspor Maçından Notlar







PANKART AÇTILAR
ALTINORDULU taraftarlar, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle, Atatürk'ün, "Şuna inanmak lazımdır ki, dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir" sözünün yazılı olduğu pankartı açtı. Futbolseverler müsabakaya gelen kadın taraftarlara da karanfil verdi.
300 ALTINORDU 20 BOLUSPOR TARAFTARI MAÇI İZLEDİ
Karşılaşmayı 300'e yakın Altınordulu izlerken, 20 kadar da Boluspor taraftarı takımlarını destekledi.
"MADDE KULLANIMINA HAYIR"
Hafta içinde İzmirspor ile madde bağımlığını engellemek için özel bir maç yapan Altınordu U-18 Takımı'nın ardından A Takım da sahaya, "Spora evet, madde kullanımına hayır" pankartı ile çıktı.
5 DEĞİŞİKLİK
Altınordu teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, geçen hafta 4-2 kaybettikleri Albimo Alanyaspor mağlubiyetinin ardından Boluspor maçında kadroda biri zorunlu olmak üzere 5 değişikliğe gitti. Hüseyin Eroğlu, cezalı Gökhan'ın yerine sol bekte Oğuzhan'a, kalede Evren'in yerine Tolgahan'a, ön liberoda Berkay'ın yerine Timur'a, sağ kanatta Halil İbrahim'in yerine Cengiz'e, forvette ise Taha'nın yerine Bahattin'e görev verdi. Timur uzun süren sakatlığının ardından on birde forma giydi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.