Altınordu-Bucaspor maçı soyunma odaları

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, ()  Hüseyin Eroğlu: Oyundan soğuduk ALTINORDU Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu çok zor bir maçı kazandıklarını söyledi. Genç teknik adam, "Bucaspor deneyimli oyunculara sahip. Ona göre çalışmalarımızı...

01 Şubat 2015 Pazar 21:01
Altınordu-Bucaspor maçı soyunma odaları






Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, () 

Hüseyin Eroğlu: Oyundan soğuduk
ALTINORDU Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu çok zor bir maçı kazandıklarını söyledi. Genç teknik adam, "Bucaspor deneyimli oyunculara sahip. Ona göre çalışmalarımızı yaptık. Şiddetli rüzgar sebebiyle ışıklandırmaların bozulması bizi oyundan soğuttu. Tolgahan'ın atılmasıyla 10 kişi kaldıktan sonra zor bir süreç geçirdik. Alt sıralardan kurtulma adına çok önemli bir galibiyet aldık. İkili averajda da Buca'ya üstünlük sağladık" dedi.
Atılay Caner: Fırsatı değerlendiremedik
BUCASPOR'un Antrenörü Atılay Caner rakip 10 kişi kaldıktan sonra ellerine geçen fırsatı değerlendiremediklerini söyledi. Caner, "İskender'in penaltıyı goye çevirememesi büyük talihsizlik oldu. Bu karşılaşmayı bir an önce unutum önümüzdeki maçlara bakacağız. Bucaspor kesinlikle alt sıralardan kurtulacaktır. Taraftarımız ve camiamız düşme korkusu yaşamasın" yorumunu yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.