Altınordu-Bucaspor maçından notlar

 Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, () ALTINORDU'DA 2 EKSİK ALTINORDU, Manisa'da oynanan maçta Bucaspor'a karşı 2 önemli eksikle çıktı. Kırmızı lacivertlilerde adalesinden sakatlanan Taha ve kırmızı kart cezalısı Bahattin forma giyemedi....

01 Şubat 2015 Pazar 20:01
Altınordu-Bucaspor maçından notlar






 Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, ()
ALTINORDU'DA 2 EKSİK
ALTINORDU, Manisa'da oynanan maçta Bucaspor'a karşı 2 önemli eksikle çıktı. Kırmızı lacivertlilerde adalesinden sakatlanan Taha ve kırmızı kart cezalısı Bahattin forma giyemedi. Geçen hafta oynanan Adana Demirspor mücadelesinde direkt kırmızı kart gören Bahattin 2 maç ceza almış, kupadaki Bayburt sınavında da oynayamamıştı. Altınordu'nun Bahattin'in cezasının 1 maça indirilmesi için Tahkim Kurulu'na yaptığı başvuru da reddedilmişti. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu Taha'nın yerine Göksu, Bahattin'in yokluğunda ise Cengiz'i oynattı.

FORMALARINA KAVUŞTULAR
BUCASPOR'da kart cezaları nedeniyle geçen haftaki Osmanlıspor karşılaşmasında forma giyemeyen kaptan Zafer ve golcü İskender, Altınordu mücadelesinde formalarına kavuşurken sakat Batuhan da maça yedek kulübesinde başladı. Teknik direktör Mustafa Bahadır, Osmanlıspor mücadelesinin kadrosunda ise iki değişikliğe gitti. Çağrı'nın yerine İskender, Mehmet'in yerine de Zafer Altınordu derbisinde oynadı.
BUCASPORS TARAFTARI POLİSLE ÇATKIŞTI
KARŞILAŞMADAN önce Bucaspor taraftarları ile güvenlik güçleri arasında arbede yaşandı. İzmir'den Manisa'ya gelen yaklaşık 750 taraftarın 50'si alkollü olduğu gerekçesiyle stada sokulmadı. Bucasporlu taraftarlar arkadaşlarının stada alınması için güvenlik güçleriyle tartıştı. Gerginlik büyümeden önlendi. 200 kadar Altınordulu futbolsever de kapalı tribünden maçı izledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.