Altınordu Oğuzhan'a sarıldı

PTT 1'inci Lig'de pazar günü iç sahada oynayacağı Boluspor maçına odaklanan Altınordu'da devre arasında Çaykur Rizespor'dan kiralanan sol bek Oğuzhan Berber, ilk 11'e dönmeye hazırlanıyor. Kırmızı lacivertli ekibin en istikrarlı oyuncusu...

04 Mart 2015 Çarşamba 14:09
Altınordu Oğuzhan'a sarıldı






PTT 1'inci Lig'de pazar günü iç sahada oynayacağı Boluspor maçına odaklanan Altınordu'da devre arasında Çaykur Rizespor'dan kiralanan sol bek Oğuzhan Berber, ilk 11'e dönmeye hazırlanıyor. Kırmızı lacivertli ekibin en istikrarlı oyuncusu olan Gökhan Yılmaz'ın Albimo Alanyaspor deplasmanında cezalı duruma düşmesi üzerine teknik heyetin Oğuzhan'a, "Hazır ol" emri verdiği öğrenildi. Son 2 haftada forma şansı bulamayan genç oyuncu sol kanatta da görev alabiliyor.
Albimo Alanyaspor yenilgisini unuttuklarını dile getiren teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Yeniden motivasyonumuzu sağlayıp toparlandık. Boluspor'u yenerek üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Rakibimiz kaliteli ayaklara sahip, disiplinli bir takım. Ligde 2 puan üzerimizde yer alıyorlar. Onlar da bizim gibi iyi oynadıkları bazı maçlardan mağlubiyetle ayrıldılar. Hırslı ve çoşkulu futbolumuzu sürdürmeliyiz" dedi. Şeytan'da sakatlığı geçen Halil İbrahim takımla çalışmalara başladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.