Altınordu rotayı Yıldıray'a çevirdi

FORVETE bir takviye yaparak transferi kapatmayı planlayan Altınordu, Osmanlısporlu Umut Nayir'den olumsuz yanıt alınca rotayı aynı takımdan 25 yaşındaki Yıldıray Koçal'a çevirdi. Yöhnetim, kariyerine Süper Lig'de devam etmek istediğini...

03 Temmuz 2015 Cuma 11:14
Altınordu rotayı Yıldıray'a çevirdi






FORVETE bir takviye yaparak transferi kapatmayı planlayan Altınordu, Osmanlısporlu Umut Nayir'den olumsuz yanıt alınca rotayı aynı takımdan 25 yaşındaki Yıldıray Koçal'a çevirdi.
Yöhnetim, kariyerine Süper Lig'de devam etmek istediğini bildirilen Umut'un transferini askıya aldı. Osmanlısporlu Yıldıray'la daha önce de ilgilenen kırmızı lacivertlilerin bu transferi bitirmek için yoğun çaba sarf ettiği öğrenildi.
Forvetin yanı sıra sağ ve sol kanatta da oynayabilen Yıldıray, geçen sezonun ilk yarısında 2'nci Lig'de Keçiörengücü formasıyla 18 gol atmıştı. Futbol direktörü Murat Dizdar transferde acele etmediklerini belirterek, "Mevcut kadromuz ligi kaldırabilecek düzeyde. İyi bir golcü alarak taşları yerine oturtacağız. Sağlam adımlar atarak, Altınordu'ya uzun süre hizmet edecek bir ismin peşindeyiz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.