Altınordu: "Yendik yine yeneriz"

PTT 1'inci Ligi'nde evinde Adanaspor'u 3-1 mağlup eden Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, zorlu Antalyaspor deplasmanı öncesi, iddialı konuştu. Play off yarışındaki Antalyaspor'un gücünün farkında olduklarını,...

30 Mart 2015 Pazartesi 15:20
Altınordu:






PTT 1'inci Ligi'nde evinde Adanaspor'u 3-1 mağlup eden Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, zorlu Antalyaspor deplasmanı öncesi, iddialı konuştu.
Play off yarışındaki Antalyaspor'un gücünün farkında olduklarını, ancak hiçbir takımdan çekinmediklerini belirten Hüseyin Eroğlu, şunları söledi:
"Adanaspor galibiyetiyle moralimiz tavan yaptı. Aldığımız 3 puanın devamını getirmeliyiz. Antalyaspor, skor üretebilen, deneyimli, bireysel yetenekleri olan isimlere sahip bir takım. Çok güçlü bir rakiple karşılaşacağız. Ancak onları ilk yarıda kendi sahamızda 3-1 yenmiştik, yine yapabiliriz. Takım oyunu sergiledikçe mağlup edemeyeceğimiz bir rakip yok. Bu arada cezası biten sağ bek Kemal'de forma giyebilecek."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.