Altınordu'da Cengiz dönüyor

PTT 1'inci Lig'de pazar günü Boluspor'u konuk edecek olan Altınordu'da Cengiz Ünder, 1 haftalık aranın ardından ilk 11'e dönmeye hazırlanıyor. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun Halil İbrahim'in yerine Cengiz'e şans vermesi bekleniyor....

06 Mart 2015 Cuma 15:36
Altınordu'da Cengiz dönüyor






PTT 1'inci Lig'de pazar günü Boluspor'u konuk edecek olan Altınordu'da Cengiz Ünder, 1 haftalık aranın ardından ilk 11'e dönmeye hazırlanıyor.
Teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun Halil İbrahim'in yerine Cengiz'e şans vermesi bekleniyor. Geçtiğimiz hafta içinde U-18 Milli Takımı'nda oynadığı için Albimo Alanyaspor deplasmanında yedek soyunan genç futbolcu, ikinci yarıda oyuna girip 54'üncü dakikada rakip fileleri sarsmıştı.
Sol bekte cezalı Gökhan'ın yerine Oğuzhan'a şans vermeyi planlayan Hüseyin Eroğlu'nun forvette de değişime gidebileceği öğrenildi. Son iki haftada 90 dakikayı tamamlayamayan Taha'nın kızağa çekilebileceği, kırmızı-lacivertlilerin gol umudunun Bahattin ya da Göksu olabileceği bildirildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.