Altınordu'da Cengiz örnek oldu

YENİ sezon hazırlıklarına Selçuk-Efes Tesisleri'nde devam eden PTT 1'inci Ligi takımı Altınordu'da geçen yıl yıldızı parlayan Cengiz Ünder, altyapıdaki diğer oyunculara örnek oldu. Geçen sezon sağ kanat Cengiz'le birlikte stoper Çağlar...

30 Haziran 2015 Salı 11:49
Altınordu'da Cengiz örnek oldu






YENİ sezon hazırlıklarına Selçuk-Efes Tesisleri'nde devam eden PTT 1'inci Ligi takımı Altınordu'da geçen yıl yıldızı parlayan Cengiz Ünder, altyapıdaki diğer oyunculara örnek oldu.
Geçen sezon sağ kanat Cengiz'le birlikte stoper Çağlar Söyüncü'yü A takıma çıkaran kırmızı lacivertliler, yeni sezon öncesi Fatih Aktay, Barış Alıcı, Kerim Alıcı, Rıdvan Özdemir, Yusuf Yalçın Arslan, Berk Erel ve Alican Özfesli'ye aynı şansı tanıdı.
Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, yaptığı toplantıda futbolcularına, "Benim gözümde herkes eşit durumda. Cengiz nasıl formayı kaptıysa isterseniz siz de bunu başarabilirsiniz" ifadelerini kullandı.
Bu arada genç futbolcuların antrenmanlardaki hırsı, teknik heyeti memnun ediyor. Bolu kampının ardından Hollanda kampı öncesi kadroda eleme yapılabileceği belirtildi.
KÜÇÜKTAKA GARANTİSİ
Altınordu'nun yeni kaleci antrenörü Atilla Küçüktaka, 5 yıldan çok daha kısa bir sürede genç milli takımlar ve A takımın kalesinde Altınordu patentli oyuncuların forma giyeceğini söyledi. Genç Milli Takımlar Kaleci Departmanı'ndaki 1.5 yıllık görevinden sonra Altınordu'yla anlaşan Atilla Küçüktaka, "Altınordu'da kalecileri hedeflediğiniz noktaya taşımanız için gerekli şartlar var" dedi.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.